BESTUUR EN ORGANISATIE

Het bestuur van Stichting 4 en 5 mei Aalsmeer bestaat uit Ulla Eurich (voorzitter) en  Jacqueline Jensen (secretaris/penningmeester).

Gelukkig mogen we steeds weer rekenen op de medewerking van geweldige vrijwilligers om alle activiteiten te kunnen organiseren. Dat doen we in een tweetal comités, het Bevrijdingsdagcomité en het Veteranencomité.

Zin om mee te denken en te helpen? Je bent van harte welkom. Stuur ons een berichtje


Partners

Gemeente Aalsmeer, Nationaal Comité 4 en 5 mei, Nederlands Veteraneninstituut, Ministerie van Defensie, Aalsmeerse organisaties en bedrijven  e.a.

Vrijwilligers

Het doorgeven van vrijheid en in het zonnetje zetten van veteranen zou niet mogelijk zijn zonder de vele vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor Stichting 4 en 5 mei Aalsmeer. En dat geldt zeker voor de lopers, fietsers en begeleiders van de Aalsmeerse Bevrijdingsvuurestafette en de Aalsmeerse en Kudelstaartse veteranen. Heel hartelijk dank! 
 

Sponsors

Al die activiteiten zouden niet mogelijk zijn zonder onze sponsors, partners en vrijwilligers. Wij zijn blij en vereerd met hun hulp en gulle steun aan de Aalsmeerse en Kudelstaartse samenleving. 


Contact

Stichting 4 en 5 mei Aalsmeer
Zuiderpark 49a (alleen postadres)

1433 PS Kudelstaart
www.4en5meiaalsmeer.nl
[email protected]
KvK  :  62857606 
IBAN:  NL85RABO0302382445 
ANBI:  854986327 

CONTACTFORMULIER

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

WORD DONATEUR

Donaties zijn meer dan welkom! 

De Belastingdienst heeft aan Stichting 4 en 5 mei Aalsmeer de ANBI-status toegekend.  Dat 
betekent dat donaties  fiscaal aftrekbaar zijn.  Ons ANBI-registratienummer is 854986327. Ons beleidsplan en financiële verantwoording vindt u hieronder.

U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer 
NL85RABO0302382445. t.n.v. Stichting 4 en 5 mei Aalsmeer o.v.v. uw postcode en huisnummer. 

Heel hartelijk dank!


BELEIDSPLAN EN FINANCIËLE VERANTWOORDING